Creatorii hitului Netflix „La Casa de Papel” revin cu seria de acțiune „Sky Rojo”

De: Ana Obretin / 19.01.2021, 16:34
Creatorii hitului Netflix

Creatorii hitului „La Casa de Papel” revin cu o nouă serie de acțiune, „Sky Rojo”, care va avea premiera pe Netflix, la nivel mondial, pe 19 martie.

Umor negru, o porție sănătoasă de acțiune și adrenalină pură. Aceasta este promisiunea „Sky Rojo, noul titlu Netflix. Primul sezon adoptă un format cu adevărat inovator pentru un serial dramă, venind cu opt episoade de 25 de minute și cu un mix de genuri prin care creatorii Álex Pina și Esther Martínez Lobato au tradus „esența latină”.

Protagonistele din „Sky Rojo”, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) și Gina (Yany Prado), își caută libertatea, fiind urmărite de Romeo (Asier Etxeandia), proxenetul lor de la Clubul Mireselor și de complicii acestuia, Moises (Miguel Ángel Silvestre) și Christian (Enric Auquer). Împreună, femeile pornesc într-o călătorie plină de frenezie și haotică, pe parcursul căreia trebuie să facă față pericolelor de toate felurile și să trăiască fiecare clipă de parcă ar fi ultima, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix. Prietenia lor se consolidează și protagonistele descoperă cel mai important lucru: împreună sunt mai puternice și au la îndemână mai multe opțiuni pentru a-și reface viețile.

„Ne-am dorit ca ‘Sky Rojo’ să aibă aceeași acțiune frenetică, dar să folosim o durată de 25 de minute pentru a sublinia natura dinamică a acțiunii: evadarea, cursa pentru supraviețuire. Al treilea act al unui film sau al unui episod dintr-un serial este locul în care toată energia converge pentru a produce cea mai vibrantă explozie dintre toate conflictele care sunt povestite. Ceea ce ne-am propus a fost să facem un al treilea act constant, să ne canalizăm întreaga poveste prin acea energie frenetică „, spun Álex Pina și Esther Martínez Lobato.

Filmat la Madrid și Tenerife, „Sky Rojo” are două sezoane de opt episoade confirmate. Seria este produsă de Vancouver Media pentru Netflix, iar distribuția internațională este condusă de Verónica Sánchez („The Pier”, „13 Roses”), Asier Etxeandia („Pain and Glory”, „Velvet”), Miguel Ángel Silvestre („Velvet”, „Sense8”), cântăreața și actrița argentiniană, Lali Espósito („Casi Ángeles”, „Esperanza Mía”), actrița cubaneză, Yany Prado („La doble vida de Estela Carrillo”, „La reina soy yo”) și Enric Auquer („La línea invisible”, „Perfect Life”).

CITEȘTE ȘI: Netflix a anunțat lista filmelor originale pentru 2021. Cele mai mari staruri își dau întâlnire pe platformă

FOTO: Netflix