Crema care redă femeilor virginitatea (Video)

De: Gabriela Voicu / 29.08.2012, 16:20
Crema care redă femeilor virginitatea (Video)
"18 Again" este o cremă produsă de compania Ultratech din Mumbai, India, care le face pe femei să se simtă din nou virgine.

O companie din India a lansat, de curând, o cremă care le face pe femei să se simtă din nou virgine.

Crema „18 Again” este produsă de compania Ultratech, cu sediul in Mumbai. Ea costă 44 de dolari, a fost testată clinic și conține ingrediente naturale: pulbere de aur, aloe vera, migdale și rodie.

Proprietarul Ultratech, Rishi Bhatia, a explicat că produsul nu reface himenul, ci are efect de „strângere” a pereților vaginali. Femeile care folosesc această cremă se simt din nou virgine, spun producătorii.

Grupurile care luptă pentru drepturile femeilor spun că, inclusiv prin campania publicitară, crema susține ideea că sexul premarital este un păcat și că toți bărbatii își doresc doar neveste virgine, încălcându-se dreptul la libertatea sexuală a femeilor.

Totuși, crema ar putea avea mare succes în India. Virginitatea încă este prețuită aici și nu cred că asta se va schimba în acest secol”, a declarat medicul ginecolog Mahinda Watsa, care are o rubrica foarte populară despre sex în ziarele „Mumbai Mirror” și „Bangalore Mirror”.

Campania de publicitate a cremei este puternică, dar spotul a adunat pe Youtube mai multe voturi negative decât like-uri. Iată-l mai sus!