„Crema” culturala vine la premiera lui Nae Caranfil

Apropo.ro / 07.03.2008, 14:21
Cristian Tudor Popescu, Cartarescu si Patapievici, printre personalitatile care vor veni la premiera de gala a filmului "Restul e tacere".

Cristian Tudor Popescu, Mircea Cartarescu si Horia Roman Patapievici se numara printre personalitatile care vor lua parte la premiera de gala a filmului "Restul e tacere" de Nae Caranfil, care va avea loc in aceasta seara, la CinemaPRO.

Printre invitati se numara si Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu si Mircea Dinescu.

La premiera de gala va fi prezent regizorul Nae Caranfil impreuna cu actorii din film si echipa de realizatori. De asemenea, la eveniment va veni, special din Franta, Laurent Couson, cel care a compus si muzica originala. (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

"Restul e tacere", un film care vorbeste despre… un film

Restul e tacere”, cu Marius Florea Vizante, Ovidiu Niculescu si Mirela Zeta in rolurile principale, este cel mai scump si ambitios proiect din istoria cinematografiei romanesti post-decembriste.

Filmul are drept subiect realizarea primului lungmetraj romanesc, “Independenta Romaniei”, iar in centrul actiunii il vedem pe Grig (Marius Florea Vizante), fiul unui foarte popular actor roman de la inceputul secolului trecut.

Visul lui Grig este acela de a realiza cel mai mare, cel mai lung, si cel mai spectaculos film facut vreodata.

Ai vazut acest film sau ai vrea sa il vezi ?

Trimite urari de martisor prin Free Sms!