Crime+Investigation redeschide Arhivele crimei. O nouă serie a producţiei nominalizate la premiile Emmy – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 20.04.2017, 16:42
Crime+Investigation redeschide Arhivele crimei. O nouă serie a producţiei nominalizate la premiile Emmy - FOTO
Crime + Investigation® prezintă în exclusivitate o nouă serie din producţia nominalizată la premiile Emmy „Arhivele crimei”, care explorează cazuri criminalistice captivante, considerate timp de ani de zile de nerezolvat, şi poveştile detectivilor care le-au redeschis. Serialul va începe pe 20 aprilie, de la ora 22:00, şi va cuprinde 10 episoade de o oră fiecare care îi vor aduce pe telespectatori în mijlocul anchetelor.

Există peste 120.000 de cazuri clasate în SUA şi numai 1% dintre ele vor fi vreodată elucidate. De la povestea unui criminal care-şi aminteşte din copilărie moartea surorii lui la folosirea masivă a probelor ADN pentru a găsi un ucigaş, detectivii găsesc indicii pentru a rezolva cazuri chiar şi de acum 30 de ani şi a-i aduce pe vinovaţi în faţa justiţiei.

Noua serie va prezenta în fiecare episod cazuri fascinante şi va surpinde experienţele detectivilor care le investighează. Aceştia vor retrăi evenimentele crimelor şi vor dezvălui noi particularităţi care îi vor ajuta pe privitori să pătrundă în atmosfera serialului şi să înţeleagă mai bine cum s-au produs aceste situaţii tragice. Bazându-se pe noutăţi tehnologice din domeniul medico-legal şi pe influenţa exercitată de canalele de social media,  „Arhivele crimei” prezintă atât modul în care sunt soluţionate cazurile, cât şi sentimentul de împăcare pe care acest deznodământ îl aduce familiilor şi prietenilor victimelor.

Serialul a fost creat de multipremiatul studio Blumhouse Television, care a realizat documentarul de succes „The Jinx”, şi de studio-ul independent de producţie AMPLE. De asemenea, este narat de actorul american Danny Glover, o prezenţă permanentă pe ecranul cinematografului, scenă şi la TV de mai bine de 25 de ani.