Crime + Investigation™ deschide uşile laboratoarelor de criminalistică

De: Nicoleta Nicolae / 18.06.2015, 17:00
Crime + Investigation™ deschide uşile laboratoarelor de criminalistică
Luni, pe 22 iunie, la orele 00:00, Crime + Investigation™ (CI) va începe săptămâna cu un documentar difuzat în premieră: „Sex, faimă şi crimă”.

Documentarul dezvăluie viaţa scandaloasă a lui Luka Magnotta, acuzat de o serie de infracţiuni incredibile şi intens mediatizate. Printre crimele făcute de el se numără uciderea şi dezmembrarea lui Jun Lin, de 33 de ani, înregistrarea video a crimei şi trimiterea unor bucăţi din corpul victimei la şcoli şi sedii ale unor partide politice, chiar înainte de a se urca într-un avion şi a dispărea. Când a fost descoperită fapta, o urmărire internaţională a început pe numele lui Luka Rocco Magnotta.

Documentarul este format din interviuri cu experţii şi jurnaliştii de investigaţie care dezvăluie cum Magnotta s-a folosit de platformele de socializare pentru a-şi satisface obsesia de celebritate.

Crime + Investigation™ deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime.  Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.