Crina Abrudan, la plajă:„Sunt pasionată de soare, mare”

Apropo.ro / 27.07.2018, 14:27
Crina Abrudan, la plajă:„Sunt pasionată de soare, mare
Oana Turcu îi va avea alături de ea pe Crina Abrudan, împreună cu soţul ei Gabriel Popescu, şi pe Cristi Brancu, duminică, de la 13.00, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars. Fosta prezentatoare vorbeşte despre stilul său de viaţă, dar şi despre pasiunile sale.

„Sunt pasionată de soare, mare şi plajă. Mi-aş dori să fie zece luni de vară la noi, dacă s-ar putea, ar fi ideal. Când este caniculã afarã şi toatã lumea fuge de ea, fix atunci eu stau pe saltea, la piscină şi mă bronzez. Mie îmi place foarte mult să merg vara la mare. Şi sunt foarte matinală, de la 8.30 sunt pe plajă şi nu plec până nu apune ultima rază de soare. Nu există să plec de pe plajă mai devreme de 7.30,” mărturiseşte invitata Oanei Turcu.

Mai multe despre stilul alert de viaţă al Crinei, dar şi despre timpul petrecut în bucătărie, despre care povesteşte alături de Gabriel Popescu, telespectatorii vor afla duminică, de la 13.00, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.