Crina Matei a vorbit pentru prima dată despre asta! Iată ce nu s-a ştiut până acum despre actriţă

De: Cristiana Trifu / 04.12.2017, 16:07
Crina Matei a vorbit pentru prima dată despre asta! Iată ce nu s-a ştiut până acum despre actriţă
Frumoasa actriţă Crina Matei trece ”Dincolo de aparenţe” şi dezvăluie despre ea lucruri mai puţin ştiute. Fire foarte orgolioasă, ea recunoaşte că această trăsătură de caracter a contribuit destul de mult la persoana care este astăzi.

Crina Matei mărturiseşte că mereu a fost ambiţioasă din cale afară şi a mers pe drumul ei, indiferent cine şi ce a crezut despre asta.

”Părinţii mei au vrut să mă dea la Liceul Sanitar, dar eu le-am zis că dacă mă dau acolo nu voi scrie nimic pe foaie, la admitere.  Aşa că în clasa a opta am învăţat din nou să scriu alfabetul. Asta pentru că în graba în care scriam, începusem să scriu foarte urât. Şi atunci am fost nevoită să reiau alfabetul ca să pot da proba de caligrafie la liceul pedagogic. Asta mi-am dorit şi asta am făcut”, dezvăluie Crina Matei.

Despre cât de mult a ajutat-o de-a lungul vremii felul ei de a fi, despre relaţia amoroasă cu un bărbat mai tânăr, dar şi despre scandalurile în care a fost implicată fără voia ei, Crina Matei vorbeşte la Antena Stars.
 

Crina Matei, la plajă alături de iubitul manechin! Actriţa a ales un costum de baie minuscul!

Nu se mai ascunde! Cum arată tatuajul intim al actriţei Crina Matei