Crisa Kyra, cerută de soţie în Maldive

Apropo.ro / 08.01.2013, 11:11
Crisa Kyra, cerută de soţie în Maldive
Stilista a avut parte de o vacanţă minunată la sfârşitul lui noiembrie 2012. Iubitul ei i–a făcut cadou o excursie de două săptămâni la Sri Lanka, care s-a continuat apoi cu o vacanţă în luna decembrie în insulele Maldive. Şi dacă tot a venit Moşul cu vacanţa în Maldive, acesta a mai avut o surpriză minunată pentru stilista Crisa Kyra: o cerere în căsătorie şi un inel de logodnă cu diamante.

Stilista Crisa Kyra

Crisa Kyra

„Sri Lanka este o ţară extrem de exotică şi frumoasă. În cele aproape 2 săptămâni petrecute în Sri Lanka am reuşit să văd doar o parte din ceea ce îţi poate oferi această ţară. Am început vacanţa în capitala Colombo unde am fost fermecată de templele şi piaţetele ei (recomand Galle Face Hotel ). După Colombo ne-am îndreptat spre Kandy unde se află Buddha’s Tooth Temple, dar până la acest templu am vizitat un orfelinat de elefanţi, de altfel şi una din cele mai frumoase experienţe din viaţa mea. Tot lângă Kandy am vizitat o grădină de condimente şi o fabrică de mătase, de unde mi-am achiziţionat un saree. Am finalizat vacanţa din Sri Lanka pe una din Top Zece cele mai frumoase plaje din lume- Unawatuna”, povesteşte stilista.

Stilista Crisa Kyra

Crisa Kyra

„Deşi trebuia să ne întoarcem în ţară, iubitul mi-a oferit cadoul de Crăciun- o vacanţă în insulele Maldive. Maldive reprezintă raiul pe pământ, nisipul alb, marea în nuanţe diferite de albastru, de la blueciel la turqoise şi albastru închis, palmierii şi coralul de recifi te transpun într-o lume feerică. Recomand acest colţ de rai cuplurilor, şi mai ales ca destinaţie pentru luna de miere”, a mai adăugat Crisa Kyra.