Criss Blaziny & Rashid aleg „Regina Balului”

De: Nicoleta Nicolae / 08.03.2015, 13:00
Criss Blaziny & Rashid aleg
Criss Blaziny şi Rashid îşi unesc forţele în single-ul „Regina Balului’, o piesă despre modul în care diferenţele de statut social se transpun în obstacole întâlnite în calea fericirii şi a iubirii.

„Regina Balului” este femeia ideală pe care personajul clipului ar trata-o regeşte dacă acesta nu s-ar confrunta cu problema banilor şi a statutului sau inferior iubitului actual al femeii.

Povestea este una des întâlnită şi interpretată cu francheţe de către Criss alături de Rashid în această piesă care, după cum o prezintă şi clipul, se va bucura în curând şi de o continuare.

Rapper-ul Criss Blaziny este originar din Constantă şi activează în muzică de mai bine de 12 ani de zile. Numele său este inspirat din pasiunea pe care o are faţă de fotbalul italian şi din admiraţia sa pentru talentul jucătorilor din peninsula, dar nu numai. Acesta explica, la un moment dat, într-un interviu: „Când eram mic şi mă uitam la campionatul italian de fotbal auzeam de Mancini, Maldini, Lentini etc şi îmi plăceau mult numele astea. Mai târziu l-am descoperit pe Method Man şi el are un aka „BLAZINI”, şi eu am pus „Y” în loc de „i” şi uite aşa am devenit BLAZINY, iar fix în acel an jucătorul meu de basket preferat s-a transferat la Blazers şi toate s-au legat. Să nu uit de Prinţul din Bel Air pentru că şi cu Will Smith am o legătură spirituală”.

Membru al grupului CIA, Rashid s-a concentrat de la o vreme asupra unei cariere solo, iar single-ul „Regina Balului” urmează unora care s-au bucurat de aprecieri precum „Lefter Popescu” – lansată în perioada campaniei electorale prezidenţiale, al cărei mesaj evidenţia clivajul între promisiunile politice şi realitatea socială sau „Alerg” – o colaborare cu Alex Velea şi Cabron prin care eram încurajaţi să alergăm continuu spre îndeplinirea viselor noastre.

La producţia piesei a participat şi Alex Velea, iar regia videoclipului îi aparţine lui Cercel Lazăr.