Criss Ciobănaşu a primit inelul de logodnă

Apropo.ro / 29.09.2014, 15:33
Criss Ciobănaşu a primit inelul de logodnă
De ziua ei de naştere, Criss Ciobanasu din LaLa Band a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Vlad Gherman, alături de care formează trupa ONE.
La doi ani şi jumătate de când sunt împreună, Vlad şi-a luat inima în dinţi şi i-a oferit iubitei lui un inel de logodnă de la Coriolan chiar în ziua în care artista a împlinit 18 ani.
 
Foto: PR 
 
“Criss a apărut în viaţa mea atunci când aveam cel mai mult nevoie de ea. Acum, după 2 ani şi jumătate, am simţit că trebuie să duc relaţia la următorul nivel. Bineînţeles, în stil propriu. Am căutat pe câteva site-uri inele de logodnă şi am găsit un site care m-a fascinat! Am găsit la Coriolan o mulţime de inele de logodnă care mă tentau vizual aşa că am dat o fugă până la magazin ca să mă lămuresc. Când am ajuns acolo m-a cuprins o emoţie atât de mare ca şi cum mă duceam la vreun examen! Pur şi simplu mi-au trecut tot felul de gânduri şi emoţii care m-au copleşit!”, povesteşte Vlad.
 
 
Foto: PR
 
Vlad a ales să-i dăruiască inelul într-un cadru romantic, pe versurile piesei “I Wanna Grow Old with You”: “Am întrebat-o dacă nu i se pare că prenumele ei se potriveşte mai bine cu numele meu, am scos cutia cu inelul, am întrebat-o dacă vrea să fie soţia mea şi după ce şi-a stăpânit cu greu lacrimile a zis DAAA!!!!!”, spune Vlad.