Criss şi Vlad au fost transformaţi în Joker şi Pălărierul Nebun

De: Alexandra Necsoiu / 31.10.2018, 13:47
Criss şi Vlad au fost transformaţi în Joker şi Pălărierul Nebun
De Halloween, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, protagoniştii serialului “Fructul Oprit” - difuzat astăzi la Antena 1, de la ora 20.00, au fost transformaţi în cunoscutele personaje Joker şi Pălărierul nebun.

“Am vrut ca personajul pe care îl aleg să aibă poveste în spate. Am ales să mă transform în Pălărierul nebun în primul rând pentru că mi-a plăcut foarte mult interpretarea lui Johnny Depp şi pentru că Alice în Ţara Minunilor a fost primul film pe care l-am văzut în cinema. Atunci a fost prima mea vizită la cinema”, spune Criss.

Inspiraţia pentru alegerea personajelor a venit de la noua culoare de păr pe care stilistul Adrian Perjovschi i-a propus-o Cristinei: “Dacă mi-ai fi spus acum 3 ani că voi avea părul portocaliu râdeam cu gura până la urechi. Foarte multă vreme m-am ţinut cu dinţii de ideea că părul natural e varianta “corectă” tocmai pentru ca aşa ne-am născut şi teoretic aşa ne şi stă cel mai bine. Eh! Uite că m-am cam înşelat. Îmi place atât de mult cum mi se potriveşte nuanţa asta încât e foarte greu să mă mai convingă cineva să mă întorc la culoarea mea naturală. Probabil că dacă nu ar fi fost combinaţia asta fericită: >, Ruxandra Ion şi Adrian Perjovschi, nu aş fi avut niciodată curajul să fac o schimbare aşa radicală”, adaugă Criss.