Criss şi Vlad fac cursuri de muzică şi actorie la Londra

Apropo.ro / 06.08.2013, 08:00
Criss şi Vlad fac cursuri de muzică şi actorie la Londra
Criss şi Vlad, cei doi artişti din trupa ONE, urmează zilele acestea un curs de musical în Londra, la Guildhall School Of Music and Drama, pentru care au strâns bani din concertele pe care le-au susţinut în acest sezon.

Tinerii vor petrece o saptamana in Londra si vor lua lectii de actorie, muzica, coregrafie, tehnica auditiilor, tehnica de televiziune si machiaj, iar cursul se va incheia cu un spectacol cu public.

“Suntem extrem de fericiti ca avem ocazia sa invatam la aceeasi scoala unde au studiat celebrii actori Daniel Craig, Orlando Bloom sau Ewan McGregor, ne dorim sa devenim din ce in ce mai buni. Mai avem o multime de surprize pentru fanii nostri, insa cea mai importanta este ca pregatim primul album ONE, care va fi lansat in toamna”, au spus Criss si Vlad.

Cei doi artisti au insa si un alt motiv de bucurie: “Un nou inceput”, primul videoclip din cariera trupei ONE, a depasit jumatate de milion de vizualizari in numai 20 de zile, ajungand acum la peste 700.000 de view-uri pe contul oficial de YouTube al MediaPro Music, in mai putin de o luna de la lansare.