Criss şi Vlad sărbătoresc 1 an de relaţie

De: Nicoleta Nicolae / 19.03.2013, 08:00
Criss şi Vlad sărbătoresc 1 an de relaţie
Pentru Criss şi Vlad, membrii trupei LaLa Band şi totodată protagoniştii serialului “Pariu cu viaţa”, ziua de 18 martie are o semnificaţie cu totul specială.

Cei doi tineri îndrăgostiţi sărbătoresc astăzi 1 an de când trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Criss a avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea iubitului ei, a primit un buchet de 12 trandafiri roşii şi unul alb şi un inel care avea inscripţionat un mesaj emoţionant, „I really, really love you”. Cristinei i-au dat lacrimile de fericire: „Ne-am făcut cadouri, am băut şampanie, am ascultat muzică şi inevitabil am avut filmare! Ea mi-a făcut cadou o tabletă pe care mi-o doream, iar eu i-am făcut ei un cadou la care nu se aştepta şi anume un inel ca de logodnă şi am avut şi o regie ca atare şi a plâns şi….eee…frumos…”, dezvăluie Vlad.

Criss şi Vlad au sărbătorit evenimentul în avans, în timpul concertelor LaLa Band din acest weekend. Criss a fost plăcut surprinsă din nou: „La concerte a continuat tradiţia cu florile, iar duminică, la Slobozia cu ajutorul echipei am surprins-o pe Criss la una dintre piesele noastre spunându-i să se uite în sală. Acolo a găsit multe pancarte care formau împreună mesajul Te Iubesc”, spune Vlad.

Povestea de iubire dintre Criss şi Vlad este – aşa cum mărturisesc cei doi îndrăgostiţi – specială, pentru că stă sub semnul „LaLa”: „Sunt multe feluri prin care poţi să-ţi transmitţi sentimentele şi sunt la fel de multe feluri de relaţii, toate diferite, dar care au acelaşi numitor comun: iubirea! Noi, în ciuda faptului că suntem artişti şi ca avem o viaţă agitată, trăim o iubire normală, dar ceea ce ne face speciali este că suntem LaLa”, spun ei.