Criss şi Vlad, vacanţă prin Europa cu peripeţii

Apropo.ro / 07.09.2013, 08:00
Criss şi Vlad, vacanţă prin Europa cu peripeţii
Criss şi Vlad din LaLa Band au petrecut o vacanţă de vară… de suflet şi de neuitat în nordul României, în Anglia şi în Grecia.

Criss s-a reintors in satul ei natal, Vorona, dar nu singura, ci insotita de iubitul ei Vlad, care a fost fascinat de locurile in care a copilarit iubita lui: “A fost extraordinar. Imi era dor de casa, de drumurile pe care le faceam spre scoala, spre strabunica, locurile pe unde am copilarit. A fost si mama mea acasa. Au fost toti cei dragi mie acasa si cel mai mult m-am bucurat ca l-am adus si pe Vlad sa imi cunoasca familia”, spune Criss. “M-am jucat cu fratele Cristinei, am admirat-o pe bunica ei cum faceam ‘poale-n brau’ si cum gospodarea prin gradina, pe tatal si pe mama Cristinei, care sunt niste oameni cumsecade si foarte muncitori”, a povestit Vlad.

Dornici de relaxare si distractie la malul marii, Criss si Vlad au continuat vacanta pe insula greceasca Mykonos: “Si cum o vacanta nu e vacanta fara un pic de mare, soare si bronz, am fost in Mykonos, o insula din Grecia impreuna cu a doua familie a Cristinei, cu Bubu si familia lui, Alexia si alti prieteni de familie cu care ne-am simtit foarte bine”, povesteste Vlad. “In Grecia, cand sa ne asezam la soare, ne-am trezit ca ne ia vantul pe sus, asa ca am cam stat cu ochii pe prosoape si haine ca sa nu ramanem fara ele. Insula este superba, insa nu este supranumita degeaba Insula Vanturilor”, adauga Criss.

In ultima parte a vacantei, pe care au petrecut-o la Londra, cei doi au imbinat utilul cu placutul. Mai exact, Criss si Vlad au urmat cursurile unei scoli de musical, unde au avut parte de experiente inedite si au legat prietenii cu tineri din toate colturile lumii: “A fost distractiv si educativ in acelasi timp. Cel mai mare castig a fost faptul ca am jucat si am cantat in limba engleza, ca am intalnit actori care ne-au fost si profesori. Recunoastem ca stiam deja multe lucruri din cele predate de ei. Le stiam de la echipa noastra din Romania, dar faptul ca am jucat pe scena unui teatru foarte important, Her Majesty’s Theatre si ca ne-am facut multi prieteni din Anglia, Danemarca si Ghana a fost intr-adevar ceva special”, spun Criss si Vlad.

Zilele de vacanta nu au fost lipsite de peripetii si nici de intamplari amuzante: “In Londra ne-am inchiriat un apartament si in prima zi, dupa ce am facut cumparaturi si am fost la un musical, ne-am intors la apartament si cand am format codul de la intrare, usa nu se deschidea. De ce? Pentru ca in bloc se luase curentul! Si am ramas afara vreo jumatate de ora pana cand ne-a deschis cineva, dupa care am stat cu lumanari toata seara. Si cand sa ne spalam pe dinti, ce credeti? Nu aveam nici apa. Asa ca a trebuit sa ne spalam cu apa din sticla”, isi amintesc amuzati Criss si Vlad.