Cristi Borcea, dat în judecată în Miami!

De: Mia Nicolescu / 19.10.2012, 09:25
Cristi Borcea, dat în judecată în Miami!
Fostul acționar dinamovist, Cristi Borcea, este în proces cu un fost angajat al său de la restaurantul "La Vendetta", din SUA

Cristi Borcea este acuzat că nu l-a plătit corespounzător pe Mauricio Yaniquini, un bucătar care a lucrat în „La Vendetta”, restaurantul său din Miami. Ajutat de legea foarte strictă din America, bucătarul l-a dat în judecată pe Borcea, iar în proces sunt 11 capete de acuzare.

Potrivit cererii de chemare în judecată, Yaniquini a prestat muncă patriotică pe post de bucătar al restaurantului, iar când i s-a plâns lui Cristi Borcea, nu numai că nu a fost ascultat, ci a fost chiar și lovit în repetate rânduri de către un spălător de vase, cu permisiunea tacită a managerilor și patronilor. La doar o zi de la acest incident, care s-a încheiat doar după sosirea poliției, bucătarul a fost concediat.

Acum, avocatul bărbatului cere instanței recuperarea a peste 23.000 $ reprezentând salariul neplătit, precum și plata unor daune morale. 

Reclamația a apărut de două luni. În SUA toată lumea poate da în judecată pe toată lumea. Îi facem și noi plângere pentru defăimare”, a declarat Cristi Borcea.

Cristi Borcea

Mauricio Yaniquini a lucrat pentru fostul acționar de la Dinamo din decembrie 2011 până în mai 2012. A fost angajat cu un salariu fix pentru o normă de 40 de ore de lucru pe săptămână, iar în momentul în care a realizat că lucrează chiar și 80 de ore pe săptămână, Yaniquini le-a cerut patronilor să-l plătească pentru orele suplimentare, însăaceștia l-au refuzat.

FOTO: Publimedia