Cristi Borcea, în culmea fericirii! Valentina Pelinel, din nou însărcinată. Cine a dat-o de gol

De: Cristiana Trifu / 07.09.2018, 11:24
Cristi Borcea, în culmea fericirii! Valentina Pelinel, din nou însărcinată. Cine a dat-o de gol
Valentina a devenit mămică în urmă cu doi ani, când l-a adus pe lume pe micuţul Milan.

Umblă o veste prin showbiz cum că Valentina Pelinel ar fi din nou însărcinată şi că îi va dărui lui Cristi Borcea încă un copil. Astfel, milionarul Borcea va fi tată a opta oară.

Surse din anturajul blondinei au povestit că vacanţele romantice pe care le-a avut cu Borcea după ce acesta a ieşit din puşcărie şi-au făcut „efectul”. Cei doi vor deveni părinţi în primăvara anului viitor. 

”Valentina nu vrea să vorbească despre asta. Îşi doreşte foarte mult să îi facă o surioară lui Milan. Deocamdată aşteaptă nişte analize şi va confirma ea dacă este cazul. Cel mai bine ar fi să vorbească ea despre aceste momente, nu prietenii”.

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost eliberat condiţionat, în 2 iulie, din Penitenciarul Jilava după 4 ani şi 4 luni de închisoare.”A fost o perioadă foarte grea, dacă nu aş fi avut familia, pe Valentina, nu ştiu dacă şi cum treceam pentru că este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina, pentru că au fost patru ani şi trei luni de sacrificii, de iubire. Fără iubire şi sacrificii nu se putea”, a spus Borcea, la ieşirea din închisoare.