Cristi Borcea primeste un Bentley Continental in schimbul Shakirei

Apropo.ro / 20.08.2011, 16:32
Cristi Borcea primeste un Bentley Continental in schimbul Shakirei
Pentru ca nu a reusit s-o aduca pe Shakira la nunta finului sau, Gigi Becali i-a comandat lui Cristi Borcea un Bentley Continental de peste 200.000 de euro.

Chiar daca nu a reusit s-o aduca pe Shakira pentru a canta la nunta finului sau, Gigi Becali nu se lasa si vrea sa-i faca lui Cristi Borcea si proaspetei sale sotii, Alina Vidicanu, cel mai impresionant cadou.

In schimbul reprezentatiei live a frumoasei cantarete, patronul Steleia ales o masina de lux. Este vorba despre un automobil Bentley Continental, al carui pret de pornire este de 213.000 de euo, dara taxe. Gigi Becali a comandat deja bijuteria pe patru roti, cerand pentru aceasta si un tunning special: roti placate cu aur. Lucrul acesta nu ar trebui sa mai mire pe nimeni, tinand cont ca milionarul din Pipera si-a ornat intreaga vila de pe buleardul Aviatorilor cu foita de aur.

Actionarul clubului de fotbal Dinamo Bucuresti si iubita lui se vor cununa religios pe data de 28 august, nasi fiind Luminita si Gigi Becali, urmand ca petrecerea sa aiba loc la un restaurant din Otopeni.