Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au plecat din ţară

Apropo.ro / 05.07.2018, 11:59
Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au plecat din ţară
În primăvara lui 2014, Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în “Dosarul Transferurilor de jucători”, iar acum a fost eliberat.

După ce a fost eliberat din arest, Cristi Borcea a plecat din ţară alături de iubita lui, Valentina Pelinel. Cei doi au părăsit deja România şi au ajuns într-o destinaţie din Europa, se pare, undeva la Marea Mediterană.

Cristi Borcea are o nouă amantă! O brunetă celebră din lumea mondenă

Alina Borcea şi Valentine Pelinel, complet dezbrăcate! Cine arată mai bine?

Posterior de 10.000$! Imagini demenţiale cu Alina Vidican! Ce fese de milioane!

Lovitură pentru Cristi Borcea! Ar mai avea un copil. Cine este femeia care face mărturisirea şoc

Mihaela Borcea, probleme grave de sănătate. Calvarul nu s-a sfârşit! Motivul pentru care a luat proporţii considerabile

Mihaela Borcea a luat proporţii considerabile. Cum arată acum fosta soţie a lui Cristi Borcea

Ce apariţie! Mihaela Borcea, ţinută provocatoare la un eveniment monden – FOTO

Prima soţie a lui Cristi Borcea rămâne alături de fostul şef de la Dinamo. Gestul făcut recent de Mihaela

“Cristi si Valentina se afla acum in afara tarii, intr-o vacanta pe care amandoi o asteptau. Nu sunt in America, ci ceva mai aproape, Valentina nu a dorit sa faca publica destinatia”, a declarat o sursa pentru click.ro.

Este de asteptat ca in toamna sa aiba loc si casatoria celor doi. “Pentru mine, Valentina e femeia visurilor mele, in viata ti se intampla sau nu sa-ti gasesti jumatatea, insa, in sfarsit, dupa atatea cautari, eu mi-am gasit-o!”, a declarat Cristian Borcea.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel vor face nuntă. Tatăl fostului şef de la Dinamo a vorbit despre căsătoria dintre cei doi.

Cristi Borcea are la activ doua casnicii, cu Mihaela Borcea si Alina Vidican. Are 3 copii cu Mihaela, Patrick (21 de ani), Mihai Angelo si Antonia Melissa (16 ani), 2 copii cu Alina, Gloria (5 ani) si Alexandru (8 ani), unul cu Valentina Pelinel, Milan Cristian, si o fata, Carolyn (13 ani), din relatia extraconjugala cu avocata Simona Voiculescu.