Cristi Brancu: “Tudor e bogat!”

De: Mioara Tronaru / 04.04.2012, 00:00
Cristi Brancu: “Tudor e bogat!”
Atenţie fetelor! La numai 8 luni, Tudor, băieţelul lui Cristi Brancu, are deja câteva mii de euro în cont şi două maşini de fiţe. Cu aşa un tată grijuliu, fiul agentului VIP are succesul asigurat.

– Ce mai face „Agentul VIP”? Ce subiecte a mai descoperit?
În ciuda tuturor vicisitudinilor, „Agentul VIP” a rămas emisiunea cu cea mai bună audienţă la Antena 2 şi, după ce legea a aşezat lucrurile într-o matca firească, am început să ne batem din nou competitorii. Anul a început bine, iar surprizele continuă.

– Se împlinesc 5 ani de Antena 2. Cum sărbătoreşti?
Aniversarea Antenei 2 este ca şi ziua mea! Pentru că, după 16 ani de
presă scrisă, aici mi-am redefinit viaţa. Am revăzut în proiectul „Antena 2 Rules” ediţii fabuloase ale emisiunilor mele! Am descoperit că pot performa şi în divertisment. În plus, am creat momente unice în direct. Şi nu există ceva mai palpitant! Poate cel mai important este că nu mi-am vândut sufletul şi meseria pentru bani. Antena 2 nu mi-a dat niciodată ocazia de a mă prostitua profesional. Aici, însă, e casa mea, pentru că aici am cunoscut-o pe Oana, femeia care mi-a schimbat viaţa şi i-a dat un sens. Iar marele sens este Tudor, fiul nostru. Iubirea, căsătoria, naşterea, botezul, toate au fost aici. Totul live, nimic regizat.

– Te-ai obişnuit cu postura de tătic? Cum te descurci?

În fiecare dimineaţă, îl privesc pe Tudor şi îmi dau seama că Dumnezeu
a avut grijă de mine să cunosc fericirea deplină! E un copil minunat. Altfel, mă descurc OK, în postura de tătic ocupat! Pe această cale, mulţumesc socrilor mei şi bonei, care ne ajută să avem şi profesie, şi viaţă personală. Tudor e un copil care s-a dezvoltat armonios, mult peste vârsta lui, este extrem de expresiv şi cred că va fi un băiat deştept şi ambiţios, exact ca mama lui. Va obţine tot ce va dori în viaţă! Tudor are norocul de a avea bunici care efectiv îl divinizeaza! Dacă nu ar fi ei, nu ştiu cum ar fi fost! Ei sunt cei care sunt clipă de clipă lângă el. Simt imediat dacă are vreo problemă, îl scot la plimbare prin curte, îl inveselesc cu tot felul de jocuri. Bona ne ajută esenţial mai ales noaptea, când juniorul are chef de distracţie sau de o cină târzie.

– Am auzit că are deja cont în bancă. La doar o luna avea 10.000 de euro. A mai crescut suma?
Tudor a hotărât că e o perioada complicată la bursa, aşa că nu şi-a mărit veniturile, deşi urmăreşte la televizor evoluţiile pietelor… Oameni buni, contul făcut cadou de ziua lui este consistent, dar simbolic! El are tot ce avem noi şi va avea toată viaţa! Nu suntem genul de părinţi care cresc copiii ca să aibă de cine să se agaţe la bătrâneţe! Noi trăim pentru el şi muncim pentru el! Aşadar, Tudor e bogat, din ce în ce mai bogat…
E un super-star, pentru că are deja două maşini, în afară de cărucior. La botez, a primit de la naşa lui, Mirela Albu, un jeep, şi de la Aurel Moldoveanu o decapotabilă Mercedes. Stai să facă el primii paşi, să vezi ce dă iama în fete cu maşinile astea… A, şi încă ceva. Deja ne gândim cum să mărim casa, astfel încât să aibă partea lui de locuinţă…

Dana Popa