Cristi Brancu va avea o nouă colegă de emisiune: „Ne vom completa perfect”

De: Cristiana Trifu / 24.08.2018, 16:05
Cristi Brancu va avea o nouă colegă de emisiune:
Noul sezon al emisiunii „Agenţiei VIP”, difuzat live din 27 august, de la ora 22.45, este unul presărat cu numeroase surprize pentru telespectatori.

Cristi Brancu va avea o nouă colegă frumoasă şi talentată, pe actriţa Majda Aboulumosha.

„Agenţia VIP este un proiect tot mai puternic cu fiecare sezon. Abia aşteptăm să oferim exclusivităţi din 27 august, alături de Majda, care va adăuga la ingredientele emisiunii emoţie, zâmbet, farmec şi multă bună dispoziţie! Mai mult show, mai fresh, mai cool!”, a declarat Cristi Brancu.

Actriţa Majda Aboulumosha este la rândul ei foarte entuziasmată, mărturisind totuşi că acest nou început este pentru ea unul ce vine cu multe emoţii.
„Propunerea din partea Antenei Stars de a prezenta alături de Cristi Brancu emisiunea „Agenţia VIP” a fost o bucurie. Am acceptat cu zâmbetul pe buze ştiind ca lucrurile se vor dezvolta natural şi sunt înconjurată de o echipă cu o experienţă vastă de la care o să am ce sa învăţ şi ne vom completa perfect.

Sunt convinsă că nu va fi nici uşor, fiind prima emisiune pe care o voi prezenta, iar lipsa publicului, aplauzelor, pentru că aceste lucruri îţi transmit emoţii şi te ajută să faci lucurile mai uşor de cele mai multe ori, aşa cum se întâmplă pe scenă şi nu numai, mă pot pune în dificultate. Dar gândurile acestea se duc ştiind că-l am alături pe Cristi Brancu, un prezentator pe care-l admir pentru profesionalism, tact şi toată munca pe care o depune. Sunt sigură că ne vom înţelege frumos şi oamenii de acasă vor fi încântaţi să ne primească seară de seară în casele lor alături de invitaţii noştri. Sper ca prezenţa mea sa fie una plăcută şi ţin să le mulţumesc tuturor de pe acum pentru sprijin şi nu numai”, a spus Majda.

Cu ce surprize vor veni şi ce invitaţi speciali vor avea Cristi Brancu şi Majda Aboulumosha în noul sezon ”Agenţia VIP”, telespectatorii vor vedea în fiecare zi de luni până vineri, de la 22.45, la Antena Stars.