Cristi Minculescu, de la Iris, are nevoie de un nou transplant?!

Apropo.ro / 02.11.2011, 16:14
Cristi Minculescu, de la Iris, are nevoie de un nou transplant?!
Cristi Minculescu se va retrage din activitatea muzicala, din cauza problemelor sale de sanatate, sustin surse apropiate vedetei.

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, are nevoie de un nou transplant. Sotia sa ii va dona un rinichi, iar operatia va fi efectuata la o clinica din Germania.

Surse apropiate cantaretului dezvaluie ca artistul are de gand sa se retraga din viata muzicala, dupa incheierea concertelor ocazionate de implinirea a 35 de ani de la infiintarea trupei Iris.

„Analizele artistului arata ca acesta ar putea avea nevoie, in scurt timp, de un transplant de rinichi, nivelul creatininei fiind deja foarte mare”, au marturisit surse apropiate artistului.

In timp ce sotia artistului, Rodica Minculescu, neaga toate zvonurile aparute in presa legate de starea de sanatate a lui Cristi, impresarul trupei Iris, Cosmin Nicoara, face cateva declaratii.

„Este adevarat ca solistul Cristian Minculescu este chiar acum in Germania, la clinica, impreuna cu sotia, merge acolo la fiecare trei luni. Eu spun ca e o informatie gresita privind iminenta unui transplant. Boala pe care a avut-o el la ficat este o boala hepato-renala. Ea afecteaza ambele organe, nu a fost doar la ficat, nu a fost doar hepatica. Asta este natura ei. Printr-o situatie speciala s-a dezvoltat atat de mult la Cristi. In principiu, se dezvolta doar la rinichi, la foarte putini se intinde si la ficat, cum a fost la el. Deocamdata, nu stiu sa se puna problema unui iminent transplant de rinichi”, declara Cosmin Nicoara.