Cristi Minculescu îi invită pe fanii rockului la Gala Maximum Rock Awards

Apropo.ro / 20.02.2015, 09:00
Cristi Minculescu îi invită pe fanii rockului la Gala Maximum Rock Awards
La sfârşitul acestei săptămâni, pe data de 20 februarie 2015, are loc, în Club Colectiv din Bucureşti, Gala Maximum Rock Awards, în cadrul căreia vor fi premiate unele dintre formaţiile cele mai de succes ale momentului actual, din România!

Dincolo de a fi un spectacol, Gala Maximum Rock Awards este foarte utilă în evaluarea pieţei de entertainment rock, prin elementul de departajare valorică. Cu alte cuvinte, Maximum Rock Awards serveşte drept un îndrumar în ceea ce priveşte ce se cere în momentul actual, pe acest segment.

Este foarte important ca asemenea evenimente să existe şi în industria locală, deoarece ele au scopul de a o dezvolta şi, de ce nu, de a educa şi deschide gustul publicului, care, fiind implicat direct în alegerea celor mai reprezentative trupe, va rămâne cu o impresie foarte bună şi va simţi că importanţa sa este, în sfârşit, validată.

Reamintim că nominalizările au fost făcute de un juriu de specialitate, format din personalităţi aflate în legătură directă cu fenomenul (Alex Revenco – Jurnalul Naţional, Hefe – Radio Guerrilla & MTV România, Alin Dincă – Rock FM, Mihai Pahonţu – Sport Total FM, Crişan Bibian – Emisiunea Supersound – Radio Cluj, Alexandra Furnea – Maximum Rock România)a făcut minim 5, maxim 10 propuneri la fiecare categorie. Votul final, însă, a aparţinut publicului!

Pe 20 februarie 2015, în Club Colectiv , fanii se vor putea delecta cu prestaţiile câtorva dintre formaţiile câştigătoare, care vor susţine un recital. Astfel, Cargo, Cristi Minculescu & Bând, Dirty Shirt, 9.7 Richter şi AnTheos vor urca pe scenă.

Cristi Minculescu, unul dintre cei mai iubiţi muzicieni rock romani din toate timpurile, le transmite fanilor săi o invitaţie video, prin care îi cheamă în Club Colectiv, la show!

Biletul la eveniment costă 30 de lei şi este disponibil în reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro) şi pe IaBilet.ro. Un număr limitat de 500 de bilete a fost pus în vânzare.

Participanţii vor putea să socializeze cu artiştii preferaţi aflaţi la show, obţinând autografe şi făcând poze.

Câştigătorii de anul acesta sunt:

Romanian Acts

1. Best Romanian Rock Band: Cristi Minculescu & Band
2. Best Romanian Metal Band: Dirty Shirt
3. Best Romanian Rock Newcomer: I’m The Trip
4. Best Romanian Metal Newcomer: AnTheos
5. Best Romanian Rock Album: Sonatic – „Sunt”
6. Best Romanian Metal Album: 9.7 Richter – „Ground Zero”
7. Best Romanian Festival: Rockstadt Extreme Fest
8. Best Show by a Romanian Rock/Metal Bând: Cargo la Arenele Romane
9. Best Rock/Metal concert în România (foreign acts only): Amon Amarth la Arenele Romane
10. Best Romanian Rock / Metal Video: 9.7 Richter – „Sinner”

International Acts

1. Best World Rock Band:  AC/DC
2. Best World Metal Band: Metallica
3. Best World Rock Album: AC/DC – „Rock Or Bust”
4. Best World Metal Album: Judas Priest – „Redeemer of Souls”
5. Best World Festival: Wacken Open Air
6. Best World Rock / Metal Video: Slipknot – „The Devil in I”