Cristi Minculescu, la Vocea României

De: Mia Nicolescu / 20.10.2012, 14:00
Cristi Minculescu, la Vocea României
Cristi Minculescu, fostul solist de la "Iris", a devenit consilierul Loredanei Groza la "Vocea României", cei doi urmând să se sfătuiască în ceea ce privește prestația concurenților din echipa lor.

„Vocea României” (Pro TV), cel mai tare show de televiziune la ora actuală din România, se mândrește cu un nou artist de excepție în echipă.

Proaspăt „divorțat” de colegii din trupa care l-a consacrat, Iris, Cristi Minculescu s-a alăturat artiștilor care lucrează la „Vocea României”, acceptând să fie consilierul Loredanei Groza. El a înlocuit-o pe Dana Dorian, textiera șI profesoara de canto care a ocupat acestă poziție în echipa artistei, sezonul trecut.

Cristi Minculescu a fost primit cu bucurie șI căldură atât de Loredana Groza, cât și de antrenorii „echipelor adverse” conduse de Smiley, Marius Moga și Horia Brenciu și de concurenți.

Celebrul rocker a vorbit cu fiecare concurent în parte după ce le-a urmărit prestația din timpul antrenamentelor.

Și Alex Velea, consilierul lui Smiley, a fost înlocuit cu Șerban Cazan, restul echipelor păstrându-și componența: Monica Anghel a rămas consilier pentru Horia Brenciu, iar Randi este în continuare „sfătuitorul” lui Marius Moga.