Cristi Minculescu părăsește trupa Iris

Apropo.ro / 28.08.2012, 09:27
Cristi Minculescu părăsește trupa Iris
După mai mult de 30 de ani ca solist al trupei Iris, Cristi Minculescu se retrage. Tony Șeicărescu (ex Direcția 5) îl va înlocui.

Cristi Minculescu pleacă din trupa care l-a consacrat și alături de care a cântat peste 30 de ani. Decizia de a se retrage îi aparține exclusiv lui Cristi, după cum declară soția artistului.

Vorbim despre propria decizie luată de Cristi, care nu poate fi nicidecum speculată sau interpretată. Pur și simplu, nu mai are chef, nu mai vrea să cânte„, a declarat Rodica, soția cântărețului.

iris – floare de iris de pe tare.ro

Colegii lui Cristi Minculescu regretă decizia acestuia. „E trist că se întâmplă așa ceva, când pierzi un coleg de formație. Cristi a spus că nu mai vrea să cânte cu noi pentru că nu-I mai convine cât câștigă în România. Dar Iris e mai mult decât un grup rock, e un simbol al rockului din Romania și de aceea va merge mai departe. Cu Tony Șeicărescu vom înregistra, cât de curând, o piesă nouă și până la anul, un nou album. Oricum, Iris merge mai departe!„, spune Nelu Dumitrescu.

Cel care îl va înlocui pe Cristi Minculescu este fostul solist de la Direcția 5 – Tony Șeicărescu, care consideră drumul alături de Iris o provocare.

Am ascultat Iris de mic copil și după atăția ani ajung să fiu solist la trupa adolescenței mele. Pentru mine este o mare provocare, nu-mi găsesc rostul în tot ceea ce aș vrea să exprim, că am ajuns într-o formație de legendă. Sper din tot sufletul ca cei care au fost până acum alături de Iris să fie și de acum înainte. Despre Cristi Minculescu nu am cum să vorbesc decât la superlativ, dar am toată încrederea că Iris va continua povestea„, a declarat Tony.

Citește un interviu cu trupa Iris, pe BusinessMagazin.ro