Cristi Minculescu s-a stabilit definitiv în Germania

Apropo.ro / 27.11.2012, 09:48
Cristi Minculescu s-a stabilit definitiv în Germania
Cristi Minculescu s-a stabilit definitiv în Germania unde va concerta alături de trupa Lotus. El pregătește un concert unplugged pentru fanii din România.

Cristi Minculescu le mai dă o veste tristă fanilor săi: a părăsit România, pentru a se muta definitiv în Germania, anunță RockFM.

Vreau să lămuresc o confuzie care se face. Eu sunt definitiv acolo, nu temporar, în Germania. Am plecat deja și, în măsura în care voi fi solicitat aici – și separat, și cu Lotus -, voi veni cu mare plăcere. Dar baza e acolo, în Germania„, a declarat Minculescu.

Cristi a luat decizii importante în ce privește viața și cariera sa muzicală. După plecarea din trupa Iris, el a plecat în Germania unde a format o nouă trupă – Lotus, alături de buni prieteni.

Lotus e o floare de apă. Trei culori: alb, galben, roșu, cu irizări uneori. Sper să țină cât mai mult„, a declarat Cristi Minculescu

Colegii din noua trupă „sunt foarte buni instrumentiști sunt toți profesori de muzică. Eu sunt singurul român. Ar fi trebui să ne numim Europa, dar ne-au luat-o suedezii aceia înainte. Asta pentru că fata este portugheză naturalizată, basistul e ucrainean naturalizat și bateristul e italian naturalizat. Singurul german-german este chitaristul„, a povestit solistul.

Cristi Minculescu a anunțat că va face un concert unplugged pentru fanii din România, și a dezvăluit că piesele pe care le va cânta cu Lotus sunt acompaniate de instrumente precum violoncelul, harpa, etc.

Trebuie definitivate piesele noi pe care le aveau deja. Am participat și eu la trei, care au apărut ulterior. E una foarte frumoasă, a basistului, se cheamă Kingdom of Dreams. E cu violoncel, cu harpă„, a mai spus el.

În ce privește lansarea unui album sub titulatura Lotus, Cristi Minculescu spune: „Trebuie făcut fără grabă. Eu nu mai sunt acum sub presiunea niciunui obiectiv. Știi cum se spune: lucrurile mici fac lucrurile mari sau Dumnezeu stă și în detalii. Trebuie să fii foarte atent la o chestie care rămâne posterității. Numai că aici am noroc cu rigurozitatea și cu profesionalismul lor desăvârșit„.