Cristi Minculescu, ultimul concert alături de Iris

Apropo.ro / 03.09.2012, 19:00
Cristi Minculescu, ultimul concert alături de Iris
Cristi Minculescu a susținut ultimul concert alături de Iris, înainte de retragerea sa, în comuna Bonțida din județul Cluj.

Fani din toată țara au sosit în comuna Bonțida din județul Cluj pentru a-și lua la revedere de la Iris, în formulă completă.

Curtea Castelului Banffy s-a umplut cu mii de fani de toate vârstele. Concertul a început în jurul orei 21.45, în uralele mulțimii prezente.

Abia la sfărșitul spectacolului, Cristi Minculescu le-a spus fanilor săi tradiționalul „Bună seara, prieteni”, cuvinte pe care obișnuia să le rostească la intrarea pe scenă.

Cristi Minculescu

Ora de concert a trecutca o clipă, iar aproape de ora 23.00, Minculescu și-a luat rămas bun de la fani, după care s-a reîntors pentru ultimele două bisuri, aplaudat frenetic și întâmpinat cu urale.

Aceasta a fost Iris pentru voi în această seară, aș vrea să mulțumesc băieților cu care am petrecut atâta amar de vreme, lui Nelu, lui Boro, lui Valter, lui Relu, vouă, pentru suportul moral de-a lungul timpului, soției mele, Rodi – te iubesc -, și lui Dumnezeu pentru că a trimis-o să mă salveze. Vă mulțumesc din inimă, vă mulțumesc foarte mult, să fiți sănătoși și iubiți, pa„, sună mesajul de adio al lui Cristi Minculescu.

Citește mai multe detalii despre concertul de adio al lui Cristi Minculescu, pe Mediafax.ro