Cristi Munteanu aproape de Giulesti

Apropo.ro / 28.12.2001, 08:14
Cristi Munteanu aproape de Giulesti
Conducatorii Rapidului se vor întîlni astazi la Poiana Brasov cu vicepresedintele Mihai Stoica pentru a obtine acordul de transfer Sansele ca poarta Otelului sa fie aparata si din retur de Cristi Munteanu (foto) au devenit aproape nule, goalkeeperul galatean fiind poate cel mai curtat jucator

Conducatorii Rapidului se vor întîlni astazi la Poiana Brasov cu vicepresedintele Mihai Stoica pentru a obtine acordul de transfer

Sansele ca poarta Otelului sa fie aparata si din retur de Cristi Munteanu (foto) au devenit aproape nule, goalkeeperul galatean fiind poate cel mai curtat jucator al momentului. Daca oferta rusilor de la Dinamo Moscova a fost refuzata de „Babicu” din cauza salariului considerat prea mic, în schimb, au ramas în cursa Dinamo si Rapid, ultima avînd se pare cele mai mari sanse de reusita.

Giulestenii si-au manifestat intentia de a-l transfera de acum 3 saptamîni, cel care a insistat cel mai tare pentru Munteanu fiind antrenorul Viorel Hizo. De altfel, tehnicianul Rapidului a discutat de cîteva ori la telefon cu portarul galatean, încercînd sa-l convinga ca echipa sa are nevoie de el imediat pentru realizarea obiectivului fixat, cîstigarea campionatului.

De altfel, cei doi se cunosc foarte bine din vara lui 1997, atunci cînd amîndoi erau la Dinamo. Giulestenii i-au propus lui Munteanu un contract pe 3 ani, cu o oferta financiara consistenta. Sosirea lui „Babicu” în aceasta iarna sub Grant se pare ca are si girul vicepresedintelui galatean Mihai Stoica. „Rapid ne-a comunicat intentiile sale. Daca oferta va fi considerata avantajoasa atît pentru club, cît si pentru jucator, atunci el poate pleca”, a declarat Meme-ul.
Sursa:www.prosport.ro