Cristi Pascu va deveni tătic! Soţia lui, Emilia, este însărcinată!

De: Nicoleta Nicolae / 17.07.2015, 10:00
Cristi Pascu va deveni tătic! Soţia lui, Emilia, este însărcinată!
Bucurie mare în familia celui mai renumit hairstylist din România. Cristi Pascu a confirmat vestea că soţia lui aşteaptă un copil.

 “Emilia este însărcinată în trei luni şi jumătate. Vom deveni părinţi spre sfârşitul acestui an şi abia aşteptăm noul capitol din viaţa noastră. Trăim momente unice, ne bucurăm de fiecare clipă şi suntem recunoscători pentru tot. Nu ştim încă dacă vom avea băieţel sau fetiţă, însă Emilia este preocupată deja de aranjarea camerei copilului”, declară Cristi Pascu.

Despre frumoasa soţie a lui Cristi Pascu s-a spus de multe ori că seamănă cu actriţa Charlize Theron. Emilia chiar a fost confundată de câteva ori în vacanţe cu actriţa de la Hollywood, cel mai recent în timpul unei escapade romantice petrecute la Rio de Janeiro, acolo unde a fost abordată pe plajă pentru fotografii şi autografe.

Emilia şi Cristi Pascu s-au căsătorit în urmă cu patru ani, iar acesta va fi primul copil al cuplului. Cristi Pascu mai are un băiat, Sasha (11 ani), din căsnicia anterioară.

Cristi Pascu este iniţiatorul concursului Cel mai bun hairstylist din România, eveniment care s-a bucurat de mare succes în luna iunie a acestui an.