Cristi Pulhac si Lucian Goian, exclusi din lot!

Apropo.ro / 28.11.2008, 14:07
Cristi Pulhac si Lucian Goian, exclusi din lot!
FC Dinamo a postat pe site-ul clubului hotararea Consiliului de Administratie luata in cazul fotbalistilor care au petrecut dupa meciul cu FC Brasov.

Comunicat FC Dinamo:

Consiliul de Administratie al FC Dinamo nu poate accepta atitudinea neprofesionista a jucatorilor Cristian Pulhac, Lucian Goian, Gabriel Torje si Adrian Ropotan, surprinsi intr-o postura care a adus prejudicii de imagine clubului din Soseaua Stefan cel Mare. Pe langa sanctionarea financiara a celor patru jucatori, conform Regulamentului Intern, Consiliul de Administratie al FC Dinamo a hotarat urmatoarele:

1. Cristian Pulhac si Lucian Goian au fost pusi pe lista de transferuri;
2. Gabriel Torje si Adrian Ropotan au primit un ultim avertisment din partea clubului, iar la prima abatere disciplinara vor fi pusi pe lista de transferuri.
Pe aceasta cale, Consiliul de Administratie le atrage atentia tuturor jucatorilor aflati sub contract cu FC Dinamo ca orice abatere disciplinara care lezeaza imaginea clubului va fi sanctionata cu excluderea din lot. Indiferent de nume, orice jucator va fi pus pe lista de transferuri!

Consiliul de Administratie al FC Dinamo

Sursa: www.fcdinamo.ro.

Foto: Prosport.ro