Cristian Borcea a recunoscut copilul pe care îl are cu Valentina Pelinel!

De: Cătălina Matei / 16.08.2016, 10:03
Cristian Borcea a recunoscut copilul pe care îl are cu Valentina Pelinel!
Cristian Borcea şi-a îmbrăţişat pentru prima dată băiatul pe care îl are cu Valentina Pelinel. Fostul model l-a vizitat la Poarta Albă împreună cu copilul şi a ieşit de la vorbitor fericită. Veselă şi cu un buchet de trandafiri.

Botezul lui Milan Cristian îl vor face abia după ce Borcea va termina divorţul cu Alina şi încă nu s-au hotărât dacă George Becali este naşul. Valentina Pelinel a vorbit pentru prima dată despre Cristian Borcea ca despre tatăl copilului ei.

Valentina a avut nevoie de ajutoare ca să îl ducă pe Milan Cristian la tatăl lui. Bona băieţelului şi fratele mai mare, Patrick, au însoţit-o la Poarta Albă.

Îmbrăcată în rochie albastră şi cu pantofi comozi, Valentina a împins căruţul pe aleea puşcăriei. Copilul a terminat mai devreme prima întâlnire cu tatăl lui. Mama a ieşit mai târziu, cu un buchet de trandafiri.

Până când Borcea nu se va separa legal, în acte, de Alina, nu va fi niciun botez. Iar pentru că milionarul închis după Dosarul Transferurilor nu a fost adus de la penitenciar la notar, divorţul se va pronunţa la tribunal. Acolo unde Alina şi afaceristul vor discuta doar pensia alimentară, nu şi partajul. Alina va fi însă tot doamna Borcea şi, după divorţ, rămâne cu procente din afaceri, cu casa de la Miami, dar şi cu o rentă lunară de 10 mii de dolari pentru cei doi copii.