Cristian Gog, de la Românii au talent: Cum i s-a schimbat viaţa?

Apropo.ro / 14.05.2012, 11:18
Cristian Gog, de la Românii au talent: Cum i s-a schimbat viaţa?
Cristian Gog este câştigătorul celui de-al doilea Românii au talent. Află cum i s-a schimbat viaţa lui, dar şi a celorlalţi finalişti de la Românii au talent.

Cristian Gog, mentalistul
„Cred că schimbarea în ceea ce mă priveşte abia acum începe! Mă aştept să fac asta şi mai departe şi să promovez acest domeniu cât mai mult pentru că este foarte frumos şi fiecare are nevoie de momente de magie în viaţa lui”.


Leana Cristian
„După ce am participat la această emisiune, mă recunoaşte lumea pe stradă, îmi cer autografe, deşi eu nu ştiu să le dau… Mai toată lumea îmi cere să le arăt cum rezolv cubul. Sper ca de acum încolo să apară cât mai mulţi doritori de speed cubing şi concursurile noastre să aibă cât mai mulţi competitori.”

Trio Zamfirescu
„După participarea la „Românii au talent”, am fost mult mai prezenţi în viaţa musicală din România, mult mai cunoscuţi şi mult mai abordaţi. Sperăm să continue ceea ce a început până acum atât de frumos, să urmeze colaborari interesante şi să mai facem show-uri de tipul celor prezentate aici”.


BarSession
„Se deschid multe alte uşi după o asemenea emisiune. O apariţie la un show de o asemenea amploare este un plus din toate punctele de vedere. Ne dorim să avem cât mai multe evenimente, să mergem cu show-ul în cât mai multe locuri, să ne cunoască lumea şi mai mult şI să ne deschidem propriul nostrum bar!”


NoLimit
„Copiii sunt mult mai încrezători şi au satisfacţia că au reuşit prin forţe proprii să ajungă atât de sus şi sunt foarte mândri că sunt prima trupă de surzi aflaţi în finala unui concurs atât de mare! Ne dorim să existe posibilitatea ca trupa „No Limit” să îşi continue activitatea, să presentăm spectacole de dans şi pantomimeă în întreaga ţară”.


Aset Crew
„După „Românii au talent” am devenit mult mai cunoscuţi şi în plus am avut parte de o experienţă extraordinaryă! Pentru noi, a fost un lucru nemaipomenit să putem ajunge până aici!”

Lil Motion
„După ce am apărut la „Românii au talent” am primit foarte multe felicitări şi toţi colegii de la şcoală ne întreabă despre cum a fost această experienţă. Ne aştepam ca de acum înainte să fim invitaţi la cât mai multe evenimente şi să beneficiem de susţinere atunci când trebuie să participăm la concursuri.”

Vasile Godja
„Emisiunea asta a însemnat un plus de notorietate extraordinar! Îmi doresc să cresc ca artist, show-urile mele să fie tot mai cunoscute atât în ţară, şi de ce nu, şi în străinătate. Ne putem mândri cu folclorul nostru! „

Cristian şi Loredana Fieraru
„Suntem recunoscuţi pe stradă de oameni care ne felicită, ceea ce pentru noi este extraordinary. Speram ca Loredana să îşi continue cariera şi să aibă cât mai mult succes în acest domeniu.”

Gigel Frone
„După acest concurs, lumea mă cunoaşte, mă sună, oriunde mă duc în ţară lumea mă cunoaşte, îmi cere autografe! Îmi doresc continuitatea. Să fac show, să mă vadă lumea şi să nu uite de mine. „

Krem
„Cea mai concretă schimbare e faptul că am dobândit mult mai multă încredere în mine! Eu am fost destul de nonconformist şi părerile au fost împărţite în legătură cu ceea ce fac eu, dar emisiunea asta m-a făcut să înţeleg că ceea ce fac trebuie să fac până la capăt. Visul era să duc Show a la Krem la cel mai înalt nivel, asta s-a întâmplat, aşa că momentan îmi trăiesc visul Mă aştept ca lumea să- şi deschidă mintea şi sufletul în ceea ce priveşte arta necomercială, în speţă muzica şi teatrul”.

Mihai Petrachie
„Mi-am văzut visul cu ochii, acela de a fi din nou pe scenă după o pauză de 6 ani. Mi-aş dori ca în continuare să îmi pot deschide o sală de breakdance şi să promovez poppingul.”

Radu Ionescu
„După această emisiune am avut parte de foarte mulţi oameni care mă apreciază şi le mulţumesc enorm pentru toată susţinerea lor şi sunt foarte mândru că am ajuns în primii 15 talentaţi ai ţării din acest sezon. Eu am venit aici cu gândul de a cânta şi de a bucura oamenii, nici nu m-am gândit că voi ajunge aşa departe. Sper ca în continuare să-I uimesc şi să-I bucur cu muzica mea.
X-treme Brothers
„După apariţia noastră la „Românii au talent”, viaţa noastră s-a schimbat foarte mult! Oamenii de pe stradă vin să ne salute, să ne felicite, e un sentiment foarte plăcut! După show ne-ar plăcea să avem ocazia să lucram mai mult în ţară, pentru că până acum activitatea noastră s-a desfăşurat mai mult pe afară.”

Oana Lianu
„Încrederea în mine este mult mai mare datorită feed-back-ului pe care l-am primit de la public şi le mulţumesc pentru asta! Sper ca după show-ul Romanii au talent contactele mele cu iubitorii acestui gen de muzică să fie tot mai dese, pentru a putea repeta spectacolul în cât mai multe locuri din ţară”.