Cristian Gog: “Nu spun numerele de la Loto”

Apropo.ro / 14.05.2012, 11:00
Cristian Gog: “Nu spun numerele de la Loto”
Omul care a făcut-o pe Andra să spună „”Îmi e frică de tine” după ce i-a văzut numărul la preselecţiile de la “Românii au talent” este un clujan de 30 de ani, Cristian Simion Gog, mentalist.

Bărbatul consideră ceea ce face „o formă de divertisment de calitate, ce are drept scop atingerea planului emoţional”.Deşi i-a lăsat pe milioanele de români care i-au urmărit prestaţia cu gura căscată atunci când a îndoit linguri ori când i-a arătat lui Andi Moisescu citatul lipsă dintr-un articol de ziar, Gog susţine că tot ceea ce face are un simplu scop – divertismentul.


Ce îi cer oamenii lui Cristian Gog

Recunoaşte însă că mulţi sunt cei care-l caută ca să le spună numerele la loto sau să le aducă înapoi partenerii de viaţă rătăciţi: „Numerele la loto sunt cel mai cerut lucru, dar primesc destule mesaje cu diferite solicitari mai „altfel”: de la simple întrebări privind viitorul cuiva până la ciudăţenii de genul: „seţul meu a fugit cu o căugăriţă. Vreau să mi-l aduci înapoi, acasă”. Unii vor să devină irezistibili pentru persoana X”, declară mentalistul român.
„Cea mai ciudată solicitare a fost din partea unui bărbat care mi-a cerut să îi spun dacă vecinul lui doarme noaptea. Era chiar dispus să plătească o sumă frumuşică pentru asta”, povesteşte Gog. Despre cei care-l abordează cu astfel de cereri, clujeanul spune că „sunt oameni care, în anumite momente ale vieţii, sunt foarte vulnerabili. Încerc să le explic că ceea ce fac eu nu are nicio legătură cu vrăjitoria, misticismul sau orice altceva şi să îi previn în legătură cu acele persoane care nu vor ezita să profite de pe urma vulnerabilităţii lor. Eu sunt un simplu entertainer şi atât”.

Ce vor politicienii de la mentalistul din Cluj
Întrebat dacă a primit solicitări de la partide sau de la politicieni pentru a le influenţa electoratul sau a-I proteja energetic, Cristian Gog mărturiseşte că a primit „o solicitare de a-şi „aduce aportul” la transmiterea unui anumit mesaj într-o campanie electrorală”: ” Am refuzat! Însă am reuşit să prezic cu exactitate rezultatul alegerilor prezidenţiale în condiţii de test”, declară acesta.

„Nu vreau să demonstrez nimic”
Invitat să creeze iluzii la anumite evenimente, clujanul spune că se poate trăi din divertisment în România. Cu o condiţie însă: „dacă eşti serios în ceea ce faci şi dacă îţi respecţi audienţa”. Cu toate astea, se fereşte de concursuri şi competiţii de gen pentru că, spune el, nu îl interesează să demonstreze nimic altor magicieni.
Diana Marcu (gandul.info)