Cristian Leonte spune ”România, te iubesc!”

Apropo.ro / 22.09.2008, 00:00
Cristian Leonte spune ”România, te iubesc!”
Cea mai nouă emisiune jurnalistică marca Ştirilor PRO TV, “România, te iubesc!”, îşi propune cu fiecare ediţie să facă dezvăluiri remarcabile pentru români şi să le arate realitatea care nu se vede cu ochiul liber.

Duminică de duminică, timp de 60 de minute, Cristian Leonte şi invitaţii săi, corespondenţii Ştirilor PRO TV Paula Herlo, Carmen Avram şi Alex Dima, vor aduce în atenţia telespectatorilor subiecte impresionante şi teme sociale copleşitoare. Astfel, bazîndu-se pe investigaţia în viaţa reală, cei mai buni jurnalişti din România propun un cocktail puternic de anchete, radiografii de fenomene, reportaje de culise, interviuri, analize jurnalistice, atitudine, spectacol de imagine şi realitate.

Soarta copiilor din centrele de plasament, care, după ce împlinesc 18 ani, sînt pur şi simplu aruncaţi în stradă, povestea emoţionantă a unei tinere de numai 19 ani care a adoptat doi fraţi cerşetori şi neregulile din sistemul de protecţie a copilului sînt doar cîteva dintre subiectele pe care noul magazin jurnalistic le propune telespectatorilor săi.

De asemenea, ”România, te iubesc!” va dezbate teme precum deşertificarea care afectează anumite zone din România, prăbuşirea deliberată a monumentelor arhitecturale din Bucureşti, pentru a servi unei afaceri de zeci de milioane de euro, şi dramele trăite de cuplurile care nu pot avea copii şi care nu sînt ajutaţi cu nimic de statul român, care nu consideră infertilitatea o boală.