Cristian Sanda, de la “Vocea României”, primul său videoclip

De: Mioara Tronaru / 29.02.2012, 06:00
Cristian Sanda, de la “Vocea României”, primul său videoclip
Cristian Sanda, finalist în echipa lui Marius Moga în show-ul “Vocea României” de la PRO TV, lansează primul său single şi videoclip.

„Fii curios” este numele piesei cu care Cristan Sanda şi Marius Moga sunt gata să ia cu asalt radiourile. „Este o piesa veselă şi optimistă care se potriveşte perfect cu felul de a fi a lui Cristian”, povesteşte Moga despre piesa pe care i-a făcut-o elevului său. „Mă regăsesc în mesajul pe care îl transmite această piesă, pentru că mă aflu la vârsta la care îmi doresc să aflu şi să încerc să fac lucruri noi. Am început saă lucram la ea chiar a doua zi dupa încheierea concursului. M-am bucurat foarte mult că s-a întamplat lucrul acesta foarte repede”, povesteşte Cristian.
Odata cu premiera piesei, Cristian Sanda lansează azi şi primul său videoclip în premieră pe site-ul protv.ro. Regizat de Iulian Moga şi produs de MediaPro Magic, clipul este povestea unui tânăr dornic să experiementeze cât mai multe lucruri, gata oricând să-şi coloreze viaţa cu experienţe cât mai interesante. Filmarile au durat două nopti şi două zile şi au fost folosite 5 locaţii diferite. „Am fost uimit de desfăşurarea de forţe care a avut loc în aceste zile. Nu au lipsit bineînţeles nici fazele amuzante. Nu mi-a venit să cred când am aflat că trebuie să intru într-un frigider. Am crezut că e o gluma, dar veţi vedea că nu a fost aşa… Secvenţele filmate printre birouri au fost un adevărat test de rezistenţă fizică. Am alergat ceva kilometri atunci. Tot la birouri am căzut şi de pe scaun spre amuzamentul tuturor”, povesteşte Cristian Sanda de la „Vocea României”.