Cristian Tabara i-a intalnit pe Nicolae si Elena Ceausescu!

Apropo.ro / 26.03.2009, 00:00
Cristian Tabara i-a intalnit pe Nicolae si Elena Ceausescu!
Cristian Tabara i-a cautat pe Nicolae si Elena Ceausescu, i-a descoperit traind separat in doua judete ale Romaniei.

Cristian Tabara i-a cautat pe Nicolae si Elena Ceausescu, i-a descoperit traind separat in doua judete ale Romaniei si a stat de vorba cu ei!

In editia din 29 martie a emisiunii "Te vezi la Stirile ProTv", gazda emisiunii, Cristian Tabara, iti prezinta dialogul pe care l-a avut cu cei doi "ilustri", despre cat de greu este sa porti numele celor doi fosti dictatori.

Punctul de plecare al periplului pe care Cristian Tabara l-a facut pentru a da de urma celor doi a fost, evident, Scornicesti.

Realizatorul emisiunii "Te vezi la Stirile Pro Tv" l-a descoperit pe Nicolae Ceausescu in comuna Galicea, din judetul Valcea, depanand amintiri despre niste vremuri trecute, pe care in mod cert le gaseste mult mai bune decat cele pe care le traieste acum.

Nicolae Ceausescu i-a spus "verde-n fata" lui Cristian Tabara tot ce gandeste despre societatea democratica – niste opinii de inteles tinand cont de faptul ca, in vremurile apuse, numele sau insufla teama oricui il auzea.

Elena Ceausescu, aceasta traieste astazi departe de sotul ei, la Pitesti si toata lumea ar fi surprinsa sa auda faptul ca … nu se numara printre fanii regimului trecut!

Pe 29 martie, Cristian Tabara a pregatit telespectatorilor Pro Tv o editie surprinzatoare a emisiunii "Te vezi la Stirile Pro Tv", caci atunci Nicolae si Elena Ceausescu, dar si Emil Barbulescu, nepotul dictatorului, vor face confesiuni despre vremurile care au trecut, dar si despre viata lor de azi.