Cristiana Răduţă, cea mai dorită femeie a anilor 2000, este acum de nerecunoscut!

Apropo.ro / 18.03.2015, 10:00

Cristiana Răduţă, cea mai dorită femeie a anilor 2000, este acum de nerecunoscut!
În urmă cu 10 ani, Cristiana Răduţă cucerea lumea muzicii româneşti, cu ajutorul lui Laurenţiu Duţă, şi devenea una dintre cele mai apreciate cântăreţe, fiind adeseori considerată o Madonna autohtonă.


Sexy, nonconformistă şi total lipsită de inhibiţii, Cristiana Răduţă a devenit rapid un nume în industrie după apariţia videoclipului „Amor, amor”.

Clipul piesei a fost, la vremea respectivă, în 2000, cel mai scump videoclip realizat în România şi a costat 50.000 de euro. Iar Cristiana a pozat, lipsită complet de inhibiţii, în Playboy, într-unul dintre cele mai incendiare pictoriale.
Împreună cu 3 Sud Est si Animal X, Cristiana reuşea în anii 2000 să umple sălile de spectacole, în turneul Anti-Drog. Melodiile „Voi fi a ta” şi „Amor, amor” au ocupat primele pozitii ale topurilor de specialitate săptămâni la rand, iar clipurile inedite aprindeau imaginaţia bărbaţilor.

Însă, la fel cum a apărut, Cristiana a şi dispărut din peisajul muzical, doar pentru că şi-a dorit să fie actrită. Între timp, s-a şi căsătorit cu un celebru om de afaceri, cu care avea o relaţie de foarte multă vreme şi care a dus-o să trăiască în Franţa.

Din când în când, însă, Cristiana se mai întoarce în România, dar numai ca să joace în piese de teatru. Ea are o colaborare fructuoasă cu Teatrul Metropolis, unde joacă alături de Adela Marculescu, Damian Crasmaru şi Lucian Ghimisi, în „Floare de cactus”, în regia lui Alice Barb.