Cristina Ciobănaşu, pariu cu moartea!

De: Mioara Tronaru / 30.03.2012, 06:00
Cristina Ciobănaşu, pariu cu moartea!
Vlad (Vlad Gherman) şi Anca (Cristina Ciobanaşu) sunt protagoniştii celor mai grele secvenţe filmate până acum în serialul “Pariu cu viaţa”, de la PRO TV.

În episodul de luni, 2 aprilie, telespectatorii vor vedea cum în urma conflictului din Colegiul de Arte, elevii sunt terorizaţi de tata lui Răzvan care apare înarmat, iar Vlad este împuşcat sub privirile înspăimântate ale colegilor săi.
Aflat într-o stare critică, Vlad se zbate între viaţă şi moarte, însă cea care îi este aproape este Anca: „Au fost secvente cu o încărcătură emoţională uriasă. Nu a glumit nimeni, nu a vorbit nimeni despre altceva, în aşa fel încât să ne putem concentra. Am plâns aproape non-stop şi în pauze nu reuşeam să mă opresc”, îşi aminteşte Cristina Ciobanaşu.
„Pentru a reuşi să joc o astfel de stare a trebuit să mă deconectez de realitate şi să fiu tot timpul cu gândul la ceea ce aveam de jucat, la acea sală de clasă în care un om instabil psihic cu ajutorul unei arme. Regizorul care a filmat aceste secvenţe, Alex Fotea, s-a dedicat ca de obicei trup şi suflet, reuşind astfel să ne redea exact trăirea de care aveam nevoie pentru a înţelege exact ce se întâmplă în acest gen de situaţie”, susţine Dorian Popa, protagonistul serialului „Pariu cu viaţa”.