Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, despre povestea lor de iubire:

Apropo.ro / 27.06.2018, 11:24
Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, despre povestea lor de iubire:
Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman sunt invitaţii Mirelei Vaida, astăzi, într-o nouă ediţie ”Totul pentru dragoste”, care se va difuza de la ora 14.00, la Antena 1. Cântăreţi şi actori, cei doi fac echipă atât în proiectele profesionale, cât şi în viaţa de zi cu zi.

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui serial care a făcut furori în rândul adolescenţilor la acea vreme. Povestea lor de iubire durează de şase ani, timp în care au trăit împreună momente importante şi extrem de frumoase, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.

Cântăreţi şi actori, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au făcut parte din aceeaşi trupă muzicală  care s-a bucurat de un mare succes, au jucat în diverse proiecte actoriceşti, ultimul dintre ele fiind “Fructul oprit”, serialul care îşi va continua povestea la Antena 1, cu un nou sezon.
Cristina Ciobănaşu s-a născut în comuna Vorona din judeţul Botoşani. Primii ani din viaţă i-a petrecut în locul natal. Bunica ei a fost cea care a introdus-o în lumea artistică, învăţând-o încă de la o vârstă fragedă secretele mai multor instrumente muzicale. Tot de la bunica sa a învăţat şi tainele muzicii populare. A participat la diferite festivaluri şi a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale. Viaţa ei s-a schimbat, în anul 2008, când a participat la o cunoscută emisiune tv.

Vlad mărturiseşte că a fost pasionat de actorie încă din copilărie, însă cea care a făcut ceva în acest sens pentru a-l ajuta a fost mama lui. Ea l-a înscris pe Vlad, fără ca el să ştie, la castingul unui serial, unde a cunoscut-o pe Cristina. De atunci au urmat multe alte proiecte, iar cunoştinţele actoriceşti şi le-a dezvoltat la UNATC. Astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, telespectatorii pot afla mai multe despre Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman şi a lor poveste de iubire.
Tot în ediţia de astăzi a emisiunii de la Antena 1, Mirela Vaida îl are ca invitat pe părintele Antoniu Petrescu, alias don Elvis, un personaj bine cunoscut în România şi nu numai. Este preot catolic şi un fan înfocat al Regelui Rock’n’Roll-ului. Aşa că dimineaţa merge la slujbă, îmbrăcat în straiele slujitorului Domnului, iar în timpul liber filmează videoclipuri cu muzica sa de suflet, rock’n’roll, sau personalizează imaginea lui Elvis Presley.  Telespectatorii îl pot cunoaşte mai bine, astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”.