Cristina Cioran: ”Copiii cresc foarte frumos când au un animal de companie”

De: Cristiana Trifu / 17.08.2018, 10:17
Cristina Cioran: ”Copiii cresc foarte frumos când au un animal de companie”
Îndrăgita actriţă Cristina Cioran este o mare iubitoare de animale, are un câine şi două pisici şi vorbeşte despre dragostea ei faţă de acestea în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Cristina Cioran mărturiseşte că grija pentru patrupede este una ce implică multă energie şi responsabilitate, dar aceste fiinţe dragi aduc şi multe satisfacţii. Tocmai din acest motiv, actriţa este de părere că îngrijirea unui animal este un lucru recomandat mai ales în cazul copiilor.

”Ami e un căţel tare haios şi cumva ne concentrăm viaţa în jurul lui. Este o responsabilitate destul de mare. Şi eu recomand celor care nu au un animal să ia unul. Îndeosebi pentru copii, fiindcă e important să-şi asume această responsabilitate de mici. Copiii care cresc cu animale învaţă generozitatea, dragostea, învaţă să comunice foarte bine, învaţă lucruri frumoase. Copiii cresc frumos când au un animal de companie” , mărturiseşte Cristina Cioran.

Despre momentele frumoase, dar şi despre greutăţile pe care le-a întâmpinat împreună cu iubitul ei de când au cele trei animăluţe în casă, Cristina Cioran povesteşte sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.