Cristina de la Impact a născut! Uite cum arată gemenii

De: Nicoleta Nicolae / 12.08.2013, 10:27


Cristina de la Impact a născut! Uite cum arată gemenii
După un travaliu care a durat nu mai puţin de 24 de ore, vedeta a adus pe lume doi copilaşi. Anunţul a fost făcut chiar de soţul artistei, Gabriel Bălan.


Cei doi au devenit părinţii a doi băieţei – Toma David şi Matei Nikolas. Proaspătul tatic a publicat şi o fotografie cu cei doi micuţi care au văzut lumina zilei duminică, 11 august.
“Amandoi respira natural si n-au necesitat incubatie la nastere. Mamica – sanatoasa si fericita. Taticul… buimac si in al noulea ceeeer! (…) Incepand cu ora 19:10, pot spune ca am “o familie de trei lei” , Cristina fiind nascuta pe 19 august. Inca nu-mi vine sa cred ca sunt tatic… de gemeni!! Un alt vis devenit realitate! Sunt un om norocos si binecuvantat, asta este clar. Sotia mea scumpa este o eroina in cel mai adevarat sens al cuvantului, dand nastere celor doua minuni in mod natural, fara niciun fel de analgezic. Azi pot spune cu tot sufletul ca sunt un om FERICIT! In partea stanga il avem pe Toma David Balan (nascut la 19:10, 1350g), iar in partea dreapta il avem pe Matei Nikolas Balan (nascut la 19:17, 1550g). Bun venit pe lume, mazaricilor! Mami si tati va iubesc enooorm!!”, a scris fericitul tătic pe Facebook.