Cristina Petrişor este câştigătoarea Miss fata de la ţară

Apropo.ro / 29.11.2011, 11:37
Cristina Petrişor este câştigătoarea  Miss fata de la ţară
Aseară, într-o atmosferă de gală, s-a desfăşurat finala sezonului trei al emisiunii “Miss fata de la ţară”. Cristina (Nina) Petrişor din Poieni a obţinut cele mai multe voturi, fiind desemnată Miss fata de la ţară.

În seara marii finale Miss fata de la ţară, Dana Săvuică, Elena Gheorghe, Dan Bordeianu, Aurelian Temişan, Alex Velea, Cornel Păsat, Connect R şi Xonia au punctat evoluţia concurentelor după fiecare probă. Fetele s-au descurcat cu succes la proba costumelor de baie, a rochiei de seară, dar şi la proba de dans.

Cristina (Nina) Petrişor din Poieni (judeţul Cluj) a obţinut cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor Prima TV şi cel mai bun punctaj din partea vedetelor şi a fost desemnată Miss fata de la ţară. Pe lângă mult râvnitul titlu, concurenta aleasă de Cornel Păsat a câştigat un premiu în valoare de 10.000 de euro. În plus, tânăra va fi imaginea casei sale de modă a designerului clujean Dorin Negrau.
„Am avut mare încredere în mine, deşi nu mă aşteptam să câştig marele premiu. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi au crezut în mine”, mărturiseşte Nina.

„Mă bucur că am ales o fată atât de deşteaptă, harnică, cu un suflet extraordinar. Cred că am găsit candidata perfectă pentru această emisiune şi mă bucur din suflet că a reuşit să câştige”, spune Cornel Păsat, una dintre vedetele care au căutat fete frumoase pentru concursul international Miss fata de la ţară.