Cristina Rus are probleme! Soţul ei a fost săltat de mascaţi!

Apropo.ro / 08.12.2014, 15:39
Cristina Rus are probleme! Soţul ei a fost săltat de mascaţi!
După ce Cristina Spătar a trecut prin clipe grele atunci când soţul ei a fost arestat pentru evaziune fiscală şi conturile i-au fost blocate, a venit rândul prietenei sale, cântăreaţa Cristina Rus.Veştile nu sunt tocmai roz pentru artistă!
Soţul Cristinei Rus a fost şi el ridicat de mascaţi în această dimineaţă, fiind acuzat că este implicat  într-o fraudă de 13 milioane de euro. Potrivit Cancan.ro, procurorii DIICOT au făcut astăzi 31 de pechezitii domiciliare în judeţele Ilfov şi Arad. 25 de persoane sunt implicate într-un dosar de delapidare şi spălare de bani şi se pare că printre aceştia se află şi Dragoş Bîlteanu, omul care domină SIF Banat Crisana şi Muntenia Invest, mai precis, soţul Cristinei Rus.
 
 
Foto: Cancan.ro
 
 
Dragoş Bîlteanu a reuşit în ultimii ani o serie de  lovituri pe piaţa imobiliară, dar şi în energie. Dragoş Bîlteanu deţine funcţia de preşedinte în cadrul SIF Banat-Crisana începând cu anul 2012. El a  devenit proprietarul turnului de birouri din Bd. Mihalache în care este sediul Hidroelectrica.