Cristina Rus, e fan Robert Downey Junior

Apropo.ro / 20.04.2014, 08:00
Cristina Rus, e fan Robert Downey Junior
Cineva, cândva, spunea că niciodată nu ajungi să cunoşti cu adevărat un om, cu atât mai mult o vedetă. Aşa că ne-am gândit să facem o altfel de analiză a vedetelor, în funcţie de ceea ce le place lor. Concluzia o trageţi singuri.

Dimineaţa perfectă

Începe cu fiul meu care vine şi îmi spune: buna dimineata, mami! După aceea pregătim micul dejun împreună şi mă bucur foarte tare când îl văd că vrea să se facă util încă de pe acum. Pune farfuriile pe masă, aşează mâncarea în farfurie…

Carte preferată

„Conştienţa” de Anthony De Mello. Este o carte despre capcane şi şansele realităţii.

Desert

Tiramisu classic, cât mai dulce. Cel mai bun tiramisu se găseşte la Napoli sau la Capri.

Destinaţia ideală de vacanţă

Insulele Maldive. Am fost aici în luna de miere şi a fost o vacanţă de vis. Mai aproape, ador să-mi petrec vacanţa în insula Mykonos din Grecia. Aici am fost împreună cu toată familia şi ne-am simţit foarte bine.

Filmul preferat

Este cel mai recent film cu Tom Cruise în rolul principal, care se numeşte „Oblivion”. Mi-a plăcut foarte mult ideea filmului, iar locatiile de filmare sunt superbe. Pelicula a fost filmată în Islanda.

Actor, actrita preferată

Îmi place Charlize Theron, iar prestaţia ei din „Monster” a fost uluitoare. Actorul meu preferat este Robert Downey Junior, dar îmi place şi Ryan Gossling.

Designerul preferat

Îl ador pe Roberto Cavalli. Tot ce face mi se potriveşte.

Parfum preferat

Lalique, varianta clasică.