Cristina Spătar a născut o fetiţă: „Mă simt împlinită”

De: Cătălina Matei / 10.04.2012, 13:56
Cristina Spătar a născut o fetiţă:
In această dimineaţă, Cristina Spătar a devenit mama unei fetiţe sănătoase şi frumoase! Deşi micuţa a venit pe lume mai devreme decât se preconizase, naşterea a fost una fără complicaţii şi atât mama cât şi fiica se simt foarte bine.

„Sunt extrem de fericită! Deşi fetiţa a venit pe lume înainte de termen, în săptămâna 37, este extrem de sănătoasă şi vioaie. S-a nascut la ora
07:45 de dimineaţă, are 2,900 kilograme şi 48 de centimetri. Mi s-au rupt membranele acum două zile şi m-am prezentat la clinica Regina Maria unde am fost monitorizată până la intervenţia de cezariană, iar cei de la clinică, în frunte cu medicul Cezara Bucur, au avut mare grijă de mine.
Deşi a fost un eveniment neaşteptat, lucrurile au decurs perfect, la fel ca la naşterea lui Albert care s-a produs în aceeaşi locatie. Alin nu a
asistat la naştere, preferând să aştepte pe hol, dar una dintre asistente a filmat întreagul eveniment”, povesteşte artista.

Cristina Spatar si fiul ei
Cristina şi micuţa vor petrece Pastele în sânul familiei

Intrebată cu cine seamănă micuţa, Cristina a declarat: „Cred că este o combinaţie între mine şi Alin, dar mărturisesc, este foarte frumoasă. Sunt cea mai fericită mămică, nu pot să îmi exprim bucuria în cuvinte. In trei zile voi putea merge acasă împreună cu micuţa mea şi vom petrece cu toţii sărbătoarea Paştelui”.

Cristina SpatarAlin Ionescu, soţul Cristinei Spătar se declară la rându-I, un tătic extrem de fericit: „In primul rând mă bucur enorm că, atât Cristina, cât şi fiica noastră, sunt sănătoase şi nu pot decât să spun că mă simt mândru şi în culmea fericirii. Ne bucurăm cu toţii că în sfârşit a venit pe lume surioara lui Albert cu care acesta de abia aşteapta să se joace. Vom avea un Paşte minunat, familia noastra fiind întregită odată cu venirea fetiţei pe lume”, a adăugat Alin.