Cristina Spătar, copleşită de probleme! A vrut să se sinucidă

De: Cătălina Matei / 07.12.2016, 10:35
Cristina Spătar, copleşită de probleme! A vrut să se sinucidă
Cristina Spătar a recunoscut că s-a gândit să-şi pună capăt zilelor, după ce problemele sentimentale, dar şi cele financiare au copleşit-o.

Artista a trecut prin momente cumplite după ce s-a despărţit de soţul ei. Vedeta a recunoscut că s-a gândit la posibilitatea de a-şi pune capăt zilelor.  În cadrul unui interviu, Cristina Spătar a dezvăluit că de mare ajutor i-au fost prietenii care i-au fost alături în cele mai grele perioade din viaţa sa.Trăind în aceeaşi casă, alături de fostul soţ Alin Ionescu, aceasta a mărturisit că plăteşte jumătate din cheltuielile casei. 

Divorţ pe Facebook! Cristina Spătar s-a despărţit de Alin Ionescu, după 10 ani de căsnicie

„Am avut relaţii foarte apropiate” cu soţul Cristinei Spătar! Cine a făcut declaraţiile incendiare

Incredibil cât costă întreţinerea imensei vile din Crevedia în care locuieşte Cristina Spătar! Imagini fabuloase

Cristina Spătar a vorbit pe larg despre momentele cumplite pe care le-a trăit după divorţ:  Am zis la un moment dat că o să cedez şi o să renunţ la viaţă pur şi simplu. Am avut, da. Am avut, am avut. Din păcate…Am avut un an foarte, foarte greu, şi financiar şi sentimental. (…) M-a făcut să mă resetez mintal şi să mă gândesc mai mult la copiii mei şi la mine. Mulţumesc Lui Dumnezeu că am avut tăria de caracter şi nu am clacat. (…) Consider că mai am multe de făcut şi de arătat. (…)”, a declarat Cristina Spătar în unei emisiuni tv.

Foto Facebook