Cristina Spătar, despre fostul ei soţ: ”Este un tată bun, are o relaţie frumoasă cu copiii”

Apropo.ro / 25.05.2018, 10:47
Cristina Spătar, despre fostul ei soţ: ”Este un tată bun, are o relaţie frumoasă cu copiii”
Cântăreaţa Cristina Spătar este acum o femeie de afaceri, mamă a doi copii minunaţi.

Deşi a divorţat de tatăl micuţilor, aceasta mărturiseşte în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, difuzată duminică de la ora 16.00, că în continuare familia fostului soţ o ajută foarte mult în creşterea copiilor.

”Mă bucur enorm că am păstrat o relaţie elegantă cu familia. Sunt vecinii mei şi mă ajută mereu. Şi soacra mea, şi cumnatul meu îmi sunt aproape şi ne ajutăm reciproc în diverse situaţii”, spune Cristina Spătar.

Şi cu fostul soţ ea păstrează o relaţie foarte bună, pentru că are convingerea că micuţii au nevoie de ambii părinţi chiar dacă sunt despărţiţi.

”Este un tată bun, cred că îi răsfaţă mai mult decât o fac eu.  Are o relaţie frumoasă cu copiii şi se ocupă”, mărturiseşte Cristina Spătar.

Despre momentele dificile prin care a trecut, despre cum sunt acum vacanţele de familie, dar şi despre lucrurile de care se ocupă de când este o mama singură, Cristina Spătar vorbeşte deschis în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică, de la ora 16.00, la Antena Stars.