Cristina Spătar, la un pas de sinucidere: „Încă nu m-am vindecat”

De: Alexandra Necsoiu / 14.04.2017, 19:25
Cristina Spătar, la un pas de sinucidere:
În Vinerea Mare, de la ora 22:00, îndrăgita interpretă Cristina Spătar îşi deschide sufletul într-un interviu emoţionant acordat bunei sale prietene, Rocsana Marcu în emisiunea “Agenţia VIP”, de la Antena Stars. “Regina r&b-ului”, aşa cum a fost numită ani la rând, Cristina va vorbi despre cea mai grea pierdere pe care a suferit-o în viaţa ei: “Nu cred că există durere mai mare decât să îţi pierzi mama”, îi va spune ea Rocsanei, referindu-se la momentul în care mama ei a pierdut lupta cu cancerul, despre care va mai spune: “pot spune că nici azi, deşi au trecut 20 de ani, nu m-am vindecat”

 În probabil cea mai tristă zi din istoria calendarului creştin, Cristina va vorbi şi despre suferinţa provocată de divorţul de tatăl copiilor ei: “Eu nu mi-am dorit divorţul. Chiar am aşteptat o perioadă de timp, să văd ce se întâmplă, însă am realizat că n-a fost să fie!”. Deşi îi va mărturisi Rocsanei că a fost chiar la un pas de sinucidere, spune că acum: “nu mai condamn pe nimeni. Suntem prieteni, nu foarte apropiaţi, dar suntem civilizaţi”, va mai declara artista.

            În ce relaţii se află artista cu fosta sa soacră, cine o ajută cu pregătirile de Paşte şi, mai ales, ce planuri de viitor are, telespectatorii vor afla urmărind ediţia specială a emisiunii “Agenţia VIP”, difuzată în Vinerea Mare, de la 22:00, la Antena Stars.