Cristina Spătar, mamă pentru a doua oară!

Apropo.ro / 10.04.2012, 18:10
Cristina Spătar, mamă pentru a doua oară!
Cântăreața Cristina Spătar a născut în decursul acestei dimineți o fetiță. Artista mai are acasă un băiețel, în vârstă de doi ani, pe nume Albert.

Cristina Spătar a devenit mamă pentru a doua oară în viață. Artista a născut în decursul acestei dimineti o fetiță ce va purta și un nume de Sfântă, Aida Maria, având la naștere 2.900 kilograme.

„Sunt extrem de fericită. Deși fetița a venit pe lume înainte de termen, în săptămâna 37, este extrem de sănătoasă și vioaie. S-a născut la ora 7:45 dimineața, are 2.900 kilograme și 48 de centimetri”, spunea fericita proaspăta mămică.

Numele micuței a fost ales de Cristina, dar și de soțul ei, Alin Ionescu. Cei doi mai sunt părinții unui băiețel în vârstă de 2 ani, Albert.

Cristina Spătar însărcinată, alături de Albert

Cristina, înainte de naștere, alături de Albert

„Vreau să o cheme Aida. Noi ne-am dorit un nume cu inițiala «A». Va purta și un nume de sfânt, adică Maria, numele pe care îl port și eu”, a declarat Cristina Spătar.

Artista, 39 de ani, a urmat un tratament de fertilizare in vitro, la o clinică din Germania, la fel cum a procedat și la prima sarcină.

„Am făcut același tratament de fertilizare în vitro ca acum trei ani în Germania, dar de data aceasta în România. A fost dificil, un tratament care te solicită fizic. Din cauza stresului, nu puteam rămâne însarcinată”, a mai spus Cristina.

„Cred că este o combinație între mine și Alin, dar mărturisesc, este foarte frumoasă. Sunt cea mai fericită mămică, nu pot să îmi exprim bucuria în cuvinte. În trei zile voi putea merge acasă cu micuța mea și vom petrece cu toții sărbătoarea Paștelui”, a mai declarat Cristina Spătar.