Cristina Spatar va deveni mama pentru a doua oara

Apropo.ro / 25.10.2011, 12:00
Cristina Spatar va deveni mama pentru a doua oara
Cantareata Cristina Spatar este insarcinata in luna a treia. Artista a urmat un tratament de fertilizare in vitro.

Cristina Spatar si Alin Ionescu, sotul ei, sunt in culmea fericirii ca vor face un fratior sau o surioara pentru Albert, fiul lor in varsta de doi ani.

Cristina, 39 de ani, a urmat un tratament de fertilizare in vitro, in Germania, asa cum a facut si la prima nastere. A fost dificil, insa eforturile au meritat.

„Am facut acelasi tratament de fertilizare in vitro ca acum trei ani in Germania, de data aceasta in Romania. A fost dificil, un tratament care te solicita fizic. Din cauza stresului nu puteam ramane insarcinata, stresul meu fiind legat de cariera. Asa am hotarat sa iau o pauza de sase luni, ca sa fac acest tratament”, a declarat artista ieri, la emisiunea „Happy Hour” .


Cristina Spatar este insarcinata in 3 luni cu cel de-al doilea copil pe happyhour.protv.ro

Artista este insarcinata in luna a treia, si desi nu stie sexul copilului, ea a cumparat haine pentru micut, biberoane, carucior si patut.

„In timpul fertilizarilor, am clacat si am apelat la un psihoterapeut. Am incercat sa raman gravida timp de un an. La a doua sarcina am avut mai multe incercari de fertilizare in vitro decat la prima, probabil varsta isi spune cuvantul. Am inteles ca si Nicoleta Luciu a facut acelasi tratament ca mine”, a adaugat Cristina.

Cel de-al doilea copil al Cristinei Spatar se va naste in 2012, in luna aprilie.