Cristina Spătar vorbeşte în premieră despre căsniciei ei. Pune capăt speculaţiilor! “Lucrurile nu sunt niciodată aşa cum par din afară”

De: Cătălina Matei / 17.06.2016, 14:13
Cristina Spătar vorbeşte în premieră despre căsniciei ei. Pune capăt speculaţiilor! “Lucrurile nu sunt niciodată aşa cum par din afară”
Ziarele nu au contenit să publice ştiri despre căsnicia Cristinei Spătar şi să îşi dea cu părerea despre care este stadiul relaţiei ei cu Alin Ionescu, soţul artistei.

Pentru a pune capăt speculaţiilor şi pentru a clarifica lucrurile, Cristina a stat de vorbă cu Oana Turcu şi şi-a spus şi punctul ei de vedere.

 

Divorţ pe Facebook! Cristina Spătar s-a despărţit de Alin Ionescu, după 10 ani de căsnicie

Mai mult, artista a venit însoţită şi de soacra ei. Mama lui Alin Ionescu suţine că “lucrurile nu sunt niciodată aşa cum par din afară” şi povesteşte despre cum este de fapt situaţia în familia lor. Dacă sunt sau nu în punctul de a renunţa la familie, dacă vor rămâne sau nu împreună, Cristina Spătar va răspunde sâmbătă, de la ora 22:30, la Antena Stars.

Artista povesteşte, de asemenea, despre noul său implant mamar şi dezvăluie care sunt trucurile ei de frumuseţte. Un alt subiect dezbătut în exclusivitate la “Refresh by Oana Turcu” este legat de viaţa spirituală a Cristinei. Aceasta povesteşte despre cum a ajuns să aibă un duhovnic şi cum o ajută el în aceste momente.